Like & SUBSCRIBE la canalul de Youtube

As incepe prin a spune ca momentele memorabile sunt putine si mult prea rare, in vietile pe care le traim. Dar poate ca mint un pic. Deoarece pentru mine ele nu lipsesc. Reusesc sa gasesc scanteia destul de des, sa ma aduc in locuri si clipe ce ma fac sa le contemplez multa vreme apoi.
Asa era si acea seara pe culmea Pricopanului, cu soarele fugind sa se ascunda dupa orizontul larg. Lumina era inimaginabila, o baie de auriu cum nu mi-a mai fost dat sa vad pana atunci, atmosfera perfecta gratie vantului din timpul zilei. Eu eram pe varf, pe o piatra ingusta, luand cadre cu drona. Petre urca cu bicla in spate pe panta abrupta si prafuita, Cristina poza stancile ce se surgeau in campie, Toma si Jeni culegeau din tufisuri cateva dintre ultimele fructe ale toamnei.
Era perfect si eram recunoscator pentru acea clipa. In spate, in departare, se ridica o coloana uriasa de fum, purtat de vant. Nu stiam daca arde ceva in delta, sau daca o racheta a lovit in Ucraina, aproape de granita. Comparam calmul varfului de munte cu ce putea fi doar putin mai la nord. Si in minte mi-a venit in minte citatul din “Return To Earth“. Da, video-ul are un intro lung, dar am vrut sa surprind exact ce am trait in acel golden hour:

I think time should be used in a conscious way.
I’d say most people can probably remember those experiences where we’re living in a moment, where time seems to slow down.
And we can describe every detail of that experience.
And I think we often hunt for those moments without realizing it.
Entire days of our lives can pass without meaning, yet in those moments of absolute clarity, there’s an entire lifetime worth remembering.

The Golden Age - A Macin Freeriding Story

Petre, chasing the light

Alte filme despre freeriding si freeski

Nu uita sa te uiti si la celealte short films pe care le-am facut – Bikepoint Movies:

Negura – A Leaota Freeride Story

Papusa Mov – enduro freeride printre rododendron, din Vf. Papusa

Change the World – a Bucegi freeride movie