Meet your guide

Salutare! Mă numesc Andrei Brebuleț și sunt ghid montan licențiat în România. Schiez de 31 de ani, iar de 5 ani practic schi de tură, freeride și free-touring. Experiența mea de munte pot spune că e destul de vastă. Sunt rider la BikeXpert Racing Team și membru al echipei Ciucaș X3. În viața de zi cu zi lucrez în corporație, însă toate weekendurile, vacanțele și zilele libere între acestea mă veți găsi pe vreun munte. Practic alergarea montană, MTB cross-country, enduro MTB, triatlon, puțină escaladă, mult SUP (stand up paddle) și mă pasionează fotografia și filmele de aventură.

Andrei Brebulet ghid montan acreditat

În anii de ski de tură, am participat la aproape 10 tabere și cursuri de siguranță în avalanșă, iar de 2 ori pe an iau parte la cursuri de acordare de prim ajutor (Basic Life Support). Am organizat tabere de diverse tipuri, de la ture clasice de ski-touring, la tabere de SUP și MTB în Grecia, la evenimente de MTB în munții României. De asemenea, de fiecare dată când am timp și sunt în zonă, dau o mână de ajutor echipei de salvamont de la Ciucaș.

Dacă v-au convins CV-ul și aventurile mele, vă aștept în ture, pentru a vă bucura și voi de aceleasi experiențe. Urmariti paginile thebikepoint.ro si UP on TOP Romania pentru a fi la curent cu toate evenimentele noastre.

 

 

Ce ture oferim:

Inițiere în schi de tură în munții Bucegi și Ciucaș

Schi de tură și freeride în inima Bucegilor și în Ciucaș

Ture ghidate de SUP (Stand Up Paddle)