Like & SUBSCRIBE la canalul de Youtube

In acest video va prezint 2 kituri de reparatii pe care le am cu mine atunci cand merg la munte. Primul este kitul pe care il am mereu in rucsac. Al doilea este cel pe care il tin in masina, pentru reparatii mai complexe.

Primul kit este cel pe care il am mereu cu mine in rucsac. El este format din unelte si diverse obiecte esentiale (unele mai mult, altele mai putin), de care eu am avut nevoie in turele mele pe munte. De obicei, toate aceste obiecte au ajuns in kit ca urmare a unei iesiri pe munte unde s-a stricat ceva si am constatat ce anume imi lipsea din kitul de reparatii.

10 obiecte pe care le contine kitul meu de reparatii pentru schi de tura

Eu, reparand split-ul Cristinei, la ultima noastra tabara de freeride de la Parang

Este nevoie de un astfel de kit pentru ca vorbim despre schi de tura, un sport care te poarta departe de civilizatie, pe munti, in conditii adverse de iarna. Deci este nevoie sa putem fi autosuficienti si sa putem sa ne reparam temporar echipamentul pe munte, in caz ca se strica, destul cat sa ajungem in siguranta la destinatie.

10 obiecte pe care le contine kitul meu de reparatii pentru schi de tura

Reparatia a fost facuta la 2000m altitudine, pe varful Parangul Mic. Un surub se desprinsese, iar ca urmare a jocului, o piesa s-a indoit si am indreptat-o cu patentul de la multitool

Ce contine kitul de reparatii din rucsacul de schi de tura?

  1. Power straps
  2. Skin saver
  3. Racleta schiuri
  4. Ceara foci
  5. Rozete de bete
  6. Bricheta
  7. U locks de rezerva
  8. Banda izolatoare + power tape
  9. Multi tool mic care nu e esential
  10. Multi tool principal + biti adaptati pentru claparii si legaturile voastre

 

Pentru alte sfaturi despre echipamentul de schi de tura, aruncati o privire peste articolele despre ce contine kitul de avalansa, sau pe cel despre ce echipament sa folosim la schi de tura.

 

10 obiecte pe care le contine kitul meu de reparatii pentru schi de tura

Aici se vede setul de biti pe care l-am prezentat in video

Va astept la ture, daca vreti sa incercati si voi schiul de tura. Mai multe detalii aici.