Like & SUBSCRIBE la canalul de Youtube

Iata si primul film de sambata, on board cu Tiberiu Tebeica, pe traseul lung de la BikeXpert Alpine Challenge 2021, care a facut un follow cam de manual si comentarii “play by play” in timp ce le descidea drumul sau ii urmarea pe baietii fruntasi de la elite.

Cursa a fost decisa inca de la inceput, cand un grup de rideri s-a desprins de pluton, grup format din Bogdan Duca, Ede Molnár, Gerhard Moldansky si Stan George Cristian. Iar catre finalul urcarii spre Stana de Piatra, Ede si Duca s-au desprins, cu Tibi pe urmele lor. Daca vreti sa vedeti direct cadrele cu elitele, skip la minutul 3.

Este o ocazie rara sa vedem cum se comporta elitele aflate in fruntea cursei, riderii de obicei fiind singuri pe poteca, doar ei si natura. Iar Tibi ne arata ce poti face cu un Stereo “hack-uit”, fara limitare si cu 2 baterii, e-bike oferit de catre BikeXpert.

Pacat ca a ramas fara baterie la gopro si nu am prins finalul, cand cei doi rideri BikeXpert Racing Team au trecut impreuna linia de sosire. Insa tot ne-a oferit imagini de pe cele mai faine coborari de la cursa, pe un traseu la care s-a muncit din greu ca sa se prezinte in conditii ideale de cursa.

Pucioasa este un loc unde noi am tot revenit, de-a-lungul timpului, fie pentru rezumate de cursa, fie pentru ture memorabile de iarna, pe ebike.